Skip to main content

Remus Gabriel Lăpuşan, în prezent consilier județean la Cluj din partea PSD și fost șef al PSD Cluj, a fost ales luni în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii naţionale de transport al gazelor naturale Transgaz.

„În conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind Guvernanţa Corporativă a Întreprinderilor Publice, cu modificările şi completările ulterioare, administratorii societăţii au ales pe domnul Lăpuşan Remus Gabriel în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SNTGN Transgaz SA”, informează compania printr-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti.

Consilierul județean făcea parte din Consiliul de Administrație al Transgaz încă din iulie 2017. Totodată, de atunci este membru în Comitetul de Audit și Rating, membru în Comitetul de Siguranță și Securitate, membru în Comitetul de Reglementare și Relații cu autoritățile publice în cadrul Transgaz, conform informațiilor din CV-ul său, pe care îl puteți consulta aici.

De asemenea, Remus Gabriel Lăpuşan lucrează la Uniqa Asigurări de Viaţă – sucursala Cluj din 2003, în 2011 devenind CEO al companiei. El este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Comunicaţii, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.