Skip to main content

Compania Electrica Furnizare a simplificat procesul de contractare pentru clienții persoane fizice care doresc să încheie un contract în piața concurențială și solicită un singur document oficial în original, respectiv actul de identitate. Condiția pentru încheierea noului contract de furnizare a energiei electrice, în baza cărții de identitate și a unei cereri semnate, este ca celelalte documente oficiale, depuse de client în momentul încheierii contractului în derulare, să fie în continuare valabile, a transmis compania, într-un comunicat.

Modalitatea simplificată de încheiere a unui contract pentru clienții Electrica Furnizare este valabilă atât în Centrele de Relații cu Clienții, cât și online, pe site-ul www.electricafurnizare.ro, unde primul pas în procesul de contractare este bifarea uneia dintre opțiunile “Sunt client nou” sau “Sunt client existent”, continuarea procesului reflectând, la nivel de documente solicitate, particularitățile specifice celor două categorii de clienți.

Detalii aici: https://www.electricafurnizare.ro/contract-online/?prod=ee

Dacă în cazul clienților persoane fizice ai Electrica Furnizare procesul de contractare în piața concurențială implică doar un act oficial, și în cazul unui client nou procesul este simplificat, acesta urmând să prezinte, pe lângă cartea de identitate, doar un act de proprietate sau declarație pe proprie răspundere, situație aplicabilă în cazul existenței deja a unui loc de consum la adresa respectivă.

Cu o experiență de peste 120 de ani pe piața de energie electrică, compania Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată la Bursa de Valori București și London Stock Exchange, încă din anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE:

ENGIE Romania, nouă ofertă pe piața concurențială de energie electrică pentru consumatorii casnici

Distrigaz Sud Rețele: În ultimii 15 ani, am extins rețeaua cu circa 7.000 km, aproape cât distanța aeriană de la București la New York

Badea, Hidroelectrica: Doar piaţa liberă poate da un preţ corect al energiei la consumator

E.ON Gaz Furnizare și E.ON Energie România fuzionează