Skip to main content

Publicația InvesTenergy continuă tradiția și organizează în data de 29 noiembrie 2022 un dublu eveniment: Conferința anuală InvesTenergy cu tema “ENERGIA este PUTEREA noastră. Să fim responsabili!”, ediția a 6-a, și Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor „Să punem Oamenii din Energie în lumină!”, ediția a 2-a. Evenimentul se desfășoară sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Suntem focusați pe problemele prezentului, căutăm soluții – de criză de cele mai multe ori, dar nu ne este permis să nu fim vizionari, să nu facem planuri de viitor, să nu ne preocupe ce se întâmplă cu sectorul energetic peste 20 – 30 de ani, chiar 50 ani. Să fim responsabili!

Publicația InvesTenergy vă invită astfel la o amplă și necesară dezbatere privind prezentul și viitorul energiei în România. Prin tema aleasă, ne propunem – alături de autorități, parlamentari, investitori, actori ai pieței energiei, experți, avocați, jurnaliști – să mutăm atenţia și preocuparea asupra prezentului și viitorului energiei, să încurajăm  promovarea unor soluţii inovatoare şi practice în domeniul energiei.

Invitația noastră se adresează  tuturor celor care cred că “ENERGIA este PUTEREA noastră”. Stă în puterea noastră, a tuturor, să construim și să fim responsabili”, notează publicația.

Până la această dată, au confirmat participarea 20 de speakeri și moderatori. Partenerii Media ai evenimentului sunt: Focus Energetic, Energy Center, E-nergia.ro, NewsEnergy.

Citiți mai multe pe InvesTenergy.

ARTICOLE SIMILARE:

Climate Change Summit, urmărit de aproape un milion de oameni

RIGC 2022: Viitorul securității energetice, hotărât la București, într-o întâlnire fără precedent