Skip to main content

A patra ediție a World Nuclear Exhibition (WNE), cea mai mare expoziție din lume dedicată sectorului nuclear civil, prezidată de ambasadorul francez Sylvie Bermann, va avea loc de marți 30 noiembrie până joi 2 decembrie 2021, la Centrul de expoziții Paris Nord Villepinte (Sala 7), potrivit uui comunicat de presă al organizatorilor.

WNE reunește comunitatea nucleară civilă globală la un singur eveniment prestigios pentru networking, afaceri și discuții despre provocările majore cu care se confruntă industria și societatea. Liderii sectorului și factorii de decizie se întâlnesc la WNE pentru a face schimb de opinii, a împărtăși obiective, a discuta subiecte de importanță strategică și a dezvolta noi parteneriate.

Această ediție va avea din nou o dimensiune internațională cu 55 de țări reprezentate, dintre care 13 cu pavilioane naționale, precum și IMM-uri, companii Midcap și startup-uri din întreaga lume. Se așteaptă participarea liderilor mondiali.

Anul acesta, WNE lansează un nou format hibrid, atât fizic, cât și digital, pentru a ajunge la cel mai mare număr posibil de participanți. Versiunea față în față va avea loc în conformitate strictă cu cerințele de sănătate și siguranță pentru toți participanții.

Personalități de vârf vor da startul acestui eveniment nuclear internațional major marți, 30 noiembrie. Tema evenimentului din acest an – „Industria nucleară, un jucător cheie pentru o societate cu emisii reduse de carbon și un viitor responsabil” – este mai mult decât oricând aliniată la provocările de astăzi și de mâine. Programul WNE va include zile dedicate SMR-urilor și reactoarelor avansate, hidrogenului și gestionării deșeurilor, în cadrul cărora vor fi evidențiate tehnologiile și inovațiile care contribuie la o societate cu emisii reduse de carbon.

Mai multe amănunte găsiți pe site-ul evenimentului: https://www.world-nuclear-exhibition.com/ 

  • NewsEnergy este partener media al acestui eveniment de anvergură.

ARTICOLE SIMILARE: 

300 de milioane de euro pentru programul de cercetare și formare al Euratom, în domeniul fuziunii și al celui medical

Euronews: Nuclear vs regenerabile în tranziția verde a României / VIDEO