Skip to main content

Compania CEZ Vânzare a început să instaleze sisteme fotovoltaice în cadrul programului național „Casa Verde Fotovoltaice” și oferă clienților casnici posibilitatea de a deveni prosumatori, a anunțat furnizorul, într-un comunicat de presă.

Campania desfășurată sub deviza „Sisteme Fotovoltaice la cheie și fără griji pentru #acasă”, prin care compania a oferit consultanță completă în accesarea fondurilor nerambursabile, a demarat încă din luna februarie a anului 2019.

„Astăzi, după un an și jumătate de provocări, începe oficial implementarea proiectului, prin instalarea primului sistem fotovoltaic din cadrul campaniei. Cu o putere instalată de 3 kW, sistemul este parte din totalul de 679 kW pe care compania îi va instala clienților care au obținut finanțare în cadrul primului apel din program”, a explicat compania.

  • Termenul estimat de AFM pentru lansarea apelului doi este luna octombrie 2020.

CEZ Vânzare oferă clienților casnici posibilitatea de a deveni prosumatori și în afara programului AFM, prin oferirea tehnologiei (sistem fotovoltaic complet) și consultanță în procesul de racordare.

(Sursa foto: CEZ Vânzare)

ARTICOLE SIMILARE:

Programul „Casa Eficientă Energetic” pentru persoane fizice se pregătește de start

Programul „Casa Eficientă Energetic”. Cine și pentru ce poate lua bani nerambursabili de la stat

Din 2020, toate clădirile noi trebuie să aibă consum aproape zero de energie

„Băieții deștepți” din programul Casa Verde Fotovoltaice. Scandal pe subvenții și suspiciuni de fraudă