Skip to main content

Târgul de energii regenerabile și protecția mediului din România – GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC – va avea loc în perioada 11-13 aprilie 2024, în Pavilionul B2 din Complexul Expozițional Romexpo. Vor fi prezenți expozanți din țară și din străinătate, care vor prezenta cele mai noi și inovative produse, echipamente și soluții pentru producția de energie din surse regenerabile și pentru managementul deșeurilor, au transmis organizatorii.

Târgul este organizat de Euroexpo și Romexpo în parteneriat cu Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, Asociația Română de Mediu, Universitatea Ecologică din București.

Firmele expozante comercializează tehnologii pentru producția de energii regenerabile de toate tipurile: solar, vânt, termal, biogaz și pentru protecția mediului, sector în cadrul căruia managementul deșeurilor ocupă un loc central.

Târgul va găzdui standuri de mari dimensiuni (400 de mp), unde vor fi prezentate fluxuri tehnologice, cu toate echipamentele și tehnologiile necesare în procesul de managementul deșeurilor.

La târg și-au anunțat participarea peste 150 de brand-uri din domeniul energetic și din domeniul protecției mediului, printre care Renovatio Solar, Greenvolt Next, European Waste Technology, Nord Engineering, Inoveco, Ax Perpetum, Napochim, Hamos, Backhus, Eggesmann, Krysteline, Beia, Genway, Ev-Mag, Ampevo, Trinasolar, Foxess, Huawei, Growatt, Deye, Rothoblaas, Solaro, Solactiv, Grill Solar, Neo Mobi, Longi, Dasolar, Huawei, Fronius, Solis, K2 System, Noark, Solar One, Solcad, Salvo, Lasso, Mr.Fill, Odor Control, Polar, Novotegra, njoy, AE Auto, Deye, Longi, Bluesun, Cooli, Sprusan, miru Instruments, Gasmet Technology, Ngt, Photomate, Hycleaner, Steltec, JINKO, Aerocompact, Lasso, Taw Energy, Carpathia Energy, Energypal, Orient Power, Axitec, Trina, Longi, Luxor, SolarEdge, Fronius, Goodwe, SMA, Sungrow, BYD, Baywa R.E, Hbp Eko.

Pe întreaga perioadă a evenimentului, tehnologiile firmelor expozante vor fi prezentate atât în Pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo, cât și pe perimetrul exterior în zona DEMO AREA și vor oferi soluții specialiștilor și tuturor vizitatorilor.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC va găzdui Forumul Internațional de Mediu și Energie, eveniment organizat împreună cu revista Infomediu Europa, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, la care vor participa reputați speakeri internaționali, autorități și liderii industriei de energii regenerabile și protecției mediului. La forum vor lua cuvântul Mircea Fechet – Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mihaela Frăsineanu – Consilier de Stat la Cancelaria Prim-Ministrului, directori din Ministerul Mediului și Ministerul Energiei, Monika Romenska – Regulatory & Public Affairs Manager – Extended Producer Responsibility Aliance (EXPRA), Francesco Lembo – Deputy Secretary General – Association of Cities and Regions for Sustainable Resource Management (ACR+). Organizatorii forumului își propun să faciliteze dialogul și schimbul de idei pentru a contribui la dezvoltarea unui viitor mai verde și mai durabil.

Târgul se adresează atât specialiștilor din domeniu, dar și altor persoane interesate direct de implementarea de soluții din zona de energii regenerabile și protecția mediului în propriile spații. Sunt așteptați specialiștii din energie verde și în gestionarea deșeurilor, investitori, bănci și fonduri de investiții, operatori de proiecte de energie regenerabilă, dezvoltatori imobiliari, arhitecți, constructori, antreprenori și start-up-uri care doresc să deschidă o afacere în domeniile energie regenerabile, protecția mediului și managementul deșeurilor. De asemenea, sunt invitați reprezentanți ai mediului universitar (profesori și studenți), experți, specialiști, consultanți de business, reprezentanți guvernamentali, ai ministerelor, Președinției, autorități locale – primari, angajați ai primăriilor, parlamentari, experți parlamentari, precum și reprezentanți ai ONG-urilor din zona de energie verde și protecția mediului, mai transmit organizatorii.

(Sursa foto: Pixabay.com)

CITEȘTE ȘI:

Politehnica București vă invită la a doua ediție EnergyFEST