Skip to main content

Inginerii din Dobrogea aflați la început de carieră au ocazia de a afla de la unele dintre cele mai mari companii și asociații din sectorul energetic care sunt oportunitățile profesionale de pe piață. Filiala București Tineret a Societății Inginerilor Energeticieni din România, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța organizează în perioada 8-9 noiembrie 2019, în incinta Universității, evenimentul „Conferință: Carieră în industria energetică 2019, ediția Constanța”, la care publicația NewsEnergy este partener media.

Ajunsă deja la ediția cu numărul doi în Constanța, conferința este organizată în contextul presiunii lipsei forței calificate de muncă resimțite de companii, dar și al dorinței tinerilor de a-și începe cariera într-un mediu propice dezvoltării lor profesionale.

Până acum s-au înscris la eveniment aproximativ 100 de persoane. La deschiderea evenimentului sunt invitați Dl. Prof. univ. dr. Mihai Gîrțu – Prorector al Universității Ovidius din Constanța, Dl. Prof.univ.dr.ing. Ionel Nicolae – Decan al Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă din cadrul UOC, D-na Conf. univ. dr. Viorica Popescu – Decan al Facultății de Științe Aplicate și Inginerie din cadrul UOC și Cînepă Irina-Maria – Coordonator Resurse Umane a Ligii Studenților Universitatea „Ovidius” din Constanța.

  • La conferință își vor prezenta oportunitățile de carieră companiile: Rompetrol, Nuclearelectrica, Transelectrica, Celco și Wind Technicians (Monsson).

Din acest eveniment, marca SIER București Tineret, nu vor lipsi vizitele tehnice. Sâmbătă, 9 noiembrie, 25 de tineri vor vizita fabrica Celco, companie implicată în implementarea unor proiecte inovatoare de eficiență energetică. În același timp, alte 25 de persoane vor avea ocazia să viziteze stația cu cel mai mare nivel de tensiune din Romania, Isaccea.

Pentru mai multe detalii, puteți să consultați programul evenimentului, disponibil pe pagina web a evenimentului.

ARTICOLE SIMILARE:

Record de participare la cel mai mare eveniment de carieră pentru tinerii energeticieni

Cum va schimba Revoluția 4.0 sectorul energetic și ce impact va avea asupra joburilor