Skip to main content

ENGIE Romania încheie un parteneriat, la nivel național, cu Mercedes-Benz România pentru promovarea ofertei de stații de încărcare electrice, Elvi, produse de EVBox, companie deținută de ENGIE, unul dintre liderii la nivel mondial în producția de stații de încărcare pentru autovehicule electrice.

Parteneriatul vizează toate autoturismele electrice și plug-in hybrid Mercedes-Benz și smart EQ, se arată într-un comunicat al companiei.

Clienții Mercedes-Benz care optează pentru achiziționarea de autoturisme electrice sau plug-in hybrid vor avea un acces mai facil la dotarea cu stație electrică de încărcare Elvi EVBox pentru utilizarea la domiciliu. În plus, cei interesați pot beneficia de un pachet integrat de servicii de consultanță, instalare, mentenanță, monitorizare online și asistență tehnică pentru stația electrică.

Clienții care optează și pentru un contract de furnizare de energie electrică din partea ENGIE Romania vor putea beneficia și de un abonament de servicii e-mobility cu acces la mai mult de 160 de puncte de încărcare la nivel național, asigurând astfel încărcarea în spaţiul public a autovehiculelor electrice pentru aproximativ 3.000 de kilometri.

,,ENGIE Romania are în centrul strategiei sale tranziția către zero emisii de carbon, dezvoltând soluții performante și inovatoare pentru clienți, care să le permită acestora să devină actori ai reducerii emisiilor de carbon generate de mijloacele de transport”, a declarat Nicolas Richard, Director Marketing & Sales  ENGIE Romania.

EQC este primul autoturism Mercedes-Benz complet electric lansat în România în vara anului trecut.

Grupul ENGIE este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice.

ARTICOLE SIMILARE:

Toyota va construi un oraș inteligent, unde va testa în viața reală AI, roboți și vehicule autonome. GALERIE FOTO-VIDEO

UE are nevoie de 15 ori mai multe puncte de încărcare a mașinilor electrice, până în 2030

Reguli noi de performanță energetică pentru clădiri, din 2020. Punctele de încărcare a mașinilor electrice devin obligatorii

Cum încurajează statele europene dezvoltarea infrastructurii de încărcare a mașinilor electrice