Skip to main content

WALDEVAR Energy, furnizor de soluții energetice inovatoare și durabile, a anunțat numirea lui Cristian Dragomir în funcția de Chief Executive Officer (CEO). În noul rol, Cristian Dragomir se va concentra pe consolidarea poziției de top a companiei pe piața energetică și pe extinderea portofoliului de produse și soluții dedicate industriei.

Cristian Dragomir, CEO WALDEVAR Energy

Cristian Dragomir, CEO WALDEVAR Energy

Cristian Dragomir are o experiență bogată în sectorul energetic, având o carieră în conducerea și dezvoltarea afacerilor internaționale. Înainte de a prelua această nouă funcție, a ocupat rolul de PMO (Project Management Officer) la WALDEVAR Energy și are peste 13 ani de experiență ca Project Portfolio Manager în livrarea proiectelor din domeniul energiei regenerabile, stațiilor electrice, automatizărilor industriale și eficienței energetice, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

„Sunt onorat să preiau rolul de CEO al WALDEVAR Energy și să contribuim împreună la realizarea obiectivelor noastre strategice si ambițioase deopotrivă, într-un moment in care industria energetică se află in plin proces de transformare. Consider că WALDEVAR Energy este astăzi perfect structurată pentru a juca un rol esențial si decisiv în tranziția către surse de energie mai curate și mai sustenabile, alături de întregul lanț de valoare creat”, a declarat Cristian Dragomir, noul CEO al companiei.

WALDEVAR Energy este unul dintre antreprenorii generali EPC de top în industria energiei regenerabile, specializat în dezvoltarea de proiecte fotovoltaice de mari dimensiuni, având peste 455 MW de proiecte în curs de desfășurare în România și Germania. Echipa de peste 600 de specialiști și flota proprie de peste 200 de utilaje dedicate permit WALDEVAR Energy să ofere soluții integrate la cheie, de la proiectare și studii specializate, la construcții civile, instalarea structurilor și sistemelor tracker, până la testare, punere în funcțiune, operare și mentenanță. De asemenea, asigură conectarea la rețeaua electrică, compania având certificările ANRE II, III, IV A/B necesare proiectării si execuției stațiilor de conexiune pentru orice nivel de tensiune standardizat, mai arată compania.

(Sursa fotografii: compania)

CITEȘTE ȘI:

Prima centrală fotovoltaică flotantă de scară mare din România, pe Lacul Grebla // VIDEO