Skip to main content

Asociația Română pentru Energie Eoliană (RWEA) si RenewAcad au adus astăzi magia Craciunului în inimile a 356 de elevi ai Școlii Generale nr.2 ‘’Ana Colda’’ din Petrila, oferind cadouri pentru toți copiii din această școală. RenewAcad are un cadou și pentru părinții celor mici. Aceștia sunt invitați să se înscrie într-un program de formare profesională oferit gratuit, care are ca scop pregătirea de tehnicieni, specialiști, pentru industria regenerabilelor, eoliene și fotovoltaice.

  • Obiectivul propus este de a ajuta la îmbunătățirea calității vieții oamenilor din zonele miniere și proiectarea unui viitor mai sigur care să le ofere mai multe oportunități pe plan profesional. Cei care sunt interesați să afle mai multe detalii pot accesa pagina dedicată proiectului https://www.renewacad.eu/, a transmis asociația, într-un comunicat de presă.

Membrii RWEA sunt companii de succes din țară și străinatate din tot lanțul de producere a energiei electrice, reunind operatori de parcuri eoliene, producatori de turbine și echipamente, dezvoltatori, firme de consultanță sau case de avocatură ( www.rwea.ro).

RWEA inglobează o piață împortantă a angajatorilor din domeniul energiei regenerabile, care este deschisă să primească angajați noi care au trecut prin pregătirea minimă necesară pentru a lucra în industrie, oferită de cursurile de formare profesională existente în cadrul proiectului RenewAcad.

(Sursa foto: RWEA)

ARTICOLE SIMILARE:

Din subteran, la 100 metri înălțime. O femeie este primul inginer minier care vrea să devină tehnician în industria eoliană

Apel către autorități: România are nevoie urgentă de investiții în capacități noi de producție de energie verde și nu de falimentarea celor existente

Regiunea Mării Negre se dezvoltă ca un centru de energie regenerabilă

RWEA va lansa RenewAcad, din Constanța, în cadrul WIND OPEN DAY 2021