Skip to main content

Tinerii energeticieni și unii dintre cei mai mari angajatori din domeniu vor fi din nou față în față, în format online, la conferința „Carieră în industria energetică”, ce va fi organizată în perioada 17-22 mai 2021 de către Filiala București Tineret a Societății Inginerilor Energeticieni din România (SIER Tineret), în parteneriat cu Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București.

Principalul eveniment de carieră din industria energetică românească revine în formatul consacrat în care tinerii energeticieni au la dispoziție șase zile să cunoască unele dintre principalele companii din domeniul energetic românesc. În cadrul conferinței vor fi prezentări de companii, workshop-uri de dezvoltare personală, prezentări ale facultății și vizite tehnice, anunță organizatorii.

Conferinta Carieră în industria energetică, mai 2021

Conferinta Carieră în industria energetică, mai 2021

  • Deschiderea evenimentului va avea loc luni, 17 mai 2021, ora 12:00, unde reprezentanți ai Universității Politehnica din București și ai Facultății de Energetică, dar și personalități din industria energetică vin în fața tinerilor să discute despre oportunitățile de dezvoltare a carierei în domeniul energetic.

Printre cele 20 de companii care vor susține prezentări se regăsesc principalii producători, distribuitori și furnizori de energie electrică, producători de echipamente, mari consumatori etc. care vin către tineri cu informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională în cadrul acestora.

Workshop-urile susținute de parteneri au ca element cheie dezvoltarea personală și abordează tematici de interes pentru tinerii aflați la început de carieră, precum Personal Branding, Skills of the future sau Metode Agile.

Conferința se bucură de susținerea companiilor naționale și internaționale ce activează pe plan local, precum: Rompetrol, Nuclearelectrica, Monsson Operation, E.ON, Electrica, Enel, Eximprod Grup, Adrem, Schneider Electric, Vinci Energies, Siemens Energy, Veolia și Enevo Group care au confirmat deja participarea la eveniment alături de principalele asociații profesionale și publicații din domeniul energetic, precum și asociațiile studențești.

Conferinta Carieră în industria energetică, mai 2021

Conferinta Carieră în industria energetică, mai 2021

Pentru a putea participa la conferință este necesară înregistrarea pe pagina web a evenimentului: carieraenergetica.ro/cie2021/?inregistrare, în urma căreia vor fi primite datele de conectare la videoconferințe. Mediul online, în care se desfășoară această ediție, oferă posibilitatea tinerilor și studenților din alte centre universitare să participe mai ușor la conferință.

  • Cea de-a zecea ediție a Conferinței „Carieră în industria energetică” marchează totodată și împlinirea a zece ani de la înființarea Filialei SIER București Tineret. Ca și în alte ediții precedente, NewsEnergy susține acest eveniment ca partener media. 

Sursa foto: SIER Tineret

ARTICOLE SIMILARE:

România, pe harta inovației sustenabile. Bucureștiul va fi gazda Solar Decathlon Europe 2023, olimpiada internațională a caselor solare

Ioan Roșca, Niculae Havrileț și Frank Hajdinjak, în conducerea Centrului Român al Energiei

Marius Chiriac este noul director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia

UPDATE. Succes românesc de proporții la Bruxelles: Răzvan Nicolescu, în boardul EIT, cea mai mare instituție a UE în inovare