Skip to main content
Renergia, startup ce activează în domeniul energiei și sustenabilității, a ajuns în top 1% dintre startup-urile la nivel mondial recunoscute de Global Startup Awards. Startup-ul românesc a câștigat deja „Bestnewcomer 2023” în Europa Centrală de Est și va reprezenta România și regiunea CEE la Marea Finală de la Istanbul. Votul public este o componentă cheie a procesului de evaluare, așa că pot fi ajutați să reprezinte ecosistemul de startup-uri din România la nivel mondial, votându-i.
Puteți susține startup-ul românesc votând aici: public-voting.globalstartupawards.com
  • Renergia va reprezenta România și întreaga regiune la Global Startup Awards, eveniment programat pentru septembrie la Istanbul, Turcia, unde vor participa peste 70.000 de companii din peste 120 de țări.

Alexandru Mureșan, CEO Renergia, a subliniat importanța acestui premiu și a evidențiat progresele semnificative ale proiectului în ultimele luni. Proiectul a fost singurul startup din România invitat la summit-ul COP28, Conferința Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice.

Renergia, la Central European Startup Award 2024

Renergia, la Central European Startup Award 2024

În luna februarie a acestui an, Renergia, startup ce activează în domeniul energiei și sustenabilității, a fost distins cu prestigiosul premiu „Best Newcomer 2023” la Central European Startup Awards. Acest eveniment, considerat cea mai importantă competiție dedicată startup-urilor de tehnologie din regiune, a reunit peste 5.000 de participanți, dintre care doar 100 au ajuns în finală, au transmis reprezentanții companiei.

Premiul „Best Newcomer 2023” reprezintă o recunoaștere internațională a potențialului excepțional al Renergiei de a avea un impact pozitiv major pe termen lung, atât în societate, cât și în economia globală.

Central European Startup Awards, acoperind 18 țări, a devenit cel mai mare festival de startup-uri din regiune, având ca scop inspirarea, stimularea și recunoașterea antreprenoriatului în Europa Centrală.

  • Global Startup Awards este cea mai mare competiție independentă a ecosistemului de startup-uri. Folosind structura sa de competiție și evenimente, GSA desfășoară programe în întreaga lume. Organizația își are sediul central în Copenhaga și este prezentă în peste 120 de țări (împărțite în 12 regiuni) de pe 3 continente, extinzându-se rapid.

FOTO: Dr. Ing. Alexandru Mureșan, CEO Renergia (stanga) și Dr. Ing. Dacian Jurj, COO Renergia (dreapta)

CITEȘTE ȘI:

Renergia a primit premiul „Best Newcomer 2023” la Central European Startup Awards