Skip to main content

În perioada 23-28 octombrie 2023, la Universitatea Politehnica din București, are loc evenimentul Zilele carierei în industria energetică. Evenimentul este adresat, în principal, elevilor interesați de o carieră în energetică și studenților din domeniul energetic și își propune să ofere informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională a tinerilor în cadrul companiilor partenere.

Evenimentul este organizat de AIEE – Asociația Inginerilor Energeticieni și Electricieni și Facultatea de Energetică – UPB, în Laboratorul Tehnica Tensiunilor Înalte din  Facultatea de Energetică – UNSTPB.

La Zilele carierei în industria energetică 2023, vor participa peste 100 de studenți în cele 6 zile ale evenimentului și peste 10 companii care activează în domeniul energetic.

Tinerii participanți vor interacționa cu diverse companii din domeniu și vor purta discuții cu reprezentanți ai acestora. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru aceștia de a intra în contact cu manageri și persoane importante din industrie și de a afla care sunt posibilitățile de a participa la diverse traininguri în acest sector și care sunt cerințele și joburile specifice solicitate de companiile la care vor putea să aplice pe viitor.

Companiile vor prezenta programele de practică, internship, joburile disponibile și managementul carierei în cadrul companiei.

Pentru program și informații suplimentare puteți accesa linkul: https://www.carieraenergetica.ro/zileleCarierei2023/

Ca și la alte ediții precedente, NewsEnergy.ro este partener media al acestui eveniment.

ARTICOLE SIMILARE:

SustainAbility Talks: Organizațiile se confruntă cu un deficit de competențe în domeniul sustenabilității

Raport WEF: Viitorul locurilor de muncă este verde. Cum modifică schimbările climatice piețele muncii

Raport WEF: Locurile de muncă ce vor crește și vor scădea cel mai mult, în următorii cinci ani